Stel uw community in staat om bij te dragen aan uw zakelijk succes

Wij bouwen extensies

Laat zien

Bouwen en onderhouden van Community activerende online patformen

Wij bouwen platformen

Wat we doen

Jouw business uitbreiden via de kracht van Online Communities

Wij bouwen Online Communities

portfolio

Welkomop de website van OnlineCommunityHub

Jouw website ziet er fantastisch uit maar blijft steken in de 'online folder functionaliteit' van jouw bedrijf en doet daarmee geen recht aan de kennis en kunde die jij en je medewerkers in huis hebben.

'Online' wordt een steeds belangrijker kanaal om jouw expertise voor het voetlicht te brengen, een relatie op te bouwen met jouw (potentiële) klanten en uiteindelijk voor meer conversie te zorgen.

Hoe laat ik aan de wereld zien dat ik en mijn medewerkers de 'Thought Leaders' zijn op ons vakgebied?

Hoe 'concurreer' ik met die grote bedrijven met schijnbaar onuitputtelijke marketing budgetten?

Hoe kan ik de aanwezige energie van mijn community 'oogsten' ten gunste van mijn bedrijfsdoelstellingen en ter bestendiging van de relatie met hun?

Herkenbare vragen?

Zomaar wat vragen die ik dagelijks voorbij hoor komen. Zeker in deze tijd waarin Social Media platformen niet meer weg te denken zijn uit onze samenleving en de snelheid van verandering en het beschikbaar komen van informatie sneller gaat dan ooit.

Wat we doenWe geven jouw zakelijk succes een boost

Online Community diensten

Onze diensten en producten zijn erop gericht om jouw bedrijf weer het bruisend middelpunt te maken wanneer het gaat om jouw vakgebied, waarbij jouw community wordt ingezet en gefaciliteerd om interactie aan te gaan. Iedere interactie draagt positief bij aan de status van jouw community platform in de 'mysterieuze' wereld van de Zoekmachines: door de unieke en actuele content en interactie zal niet alleen je vindbaarheid op het web groter worden, maar vooral ook je 'ranking' binnen de zoekresultaten. En nog belangrijker: jouw bedrijf wordt sneller gevonden als het gaat over jouw vakgebied: je hebt dus al snel een streepje voor in de wereld waar iedere potentiële klant met het mobieltje in de hand zoekt naar informatie en verdieping.

Wij bouwen aan duurzaam resultaat dat werkt!

“Wij willen niet dat klanten blijven omdat ze niet weg kunnen. Wij streven er continue naar dat klanten blijven omdat ze niet weg willen”

Wij bouwen Platformen

Wij bouwen Extensies

Wij bouwen online Communities

Portfolio

Over Online Community Hub

Organisatiedroom - Onze Why

organisatiedroom

Communities zijn al zo oud als dat mensen samen moeten werken om doelen te bereiken. Ergens in de loop van de geschiedenis hebben we het community denken los gelaten en zijn we individueler gaan acteren. Wij van Onlinecommunityhub zijn ervan overtuigd dat deze manier van denken zijn langste tijd heeft gehad en dat community denken nodig is om morgen nog te kunnen 'floreren' met je bedrijf. Wij willen met onze community daar een initiërende en faciliterende rol in spelen.

Organisatie principes - Onze 'How'

1 een

Wij leven van toegevoegde waarde

De software die wij gebruiken is niet uniek, is vrij beschikbaar en kan door iedereen gebruikt en aangepast worden. Aangebrachte verbeteringen en aanpassingen aan de software komen weer ten goede van iedereen omdat deze vrij beschikbaar gemaakt moeten worden... Je hebt geen beperkende (gebruiks)licentie, er zijn geen gepatenteerde onderdelen etc. geïnstalleerd. Dat betekent echter ook (en hier implementeren wij community denken in het DNA onze eigen organisatie) dat ons bestaansrecht 100% afhankelijk is van hoe wij onze relaties bedienen: geen vendor-lockin bij ons, het software platform is van jou en blijft van jou.

2 twee

Wij denken Plus-sum

Wat ons nog meer onderscheidt is dat wij dus niet transactie gebaseerd zijn (u koopt, wij leveren) maar dat door met ons een relatie aan te gaan je een relatie aangaat met al onze klanten (onze community). Dat betekent dus dat wijzigingen voor klant x gedeeld worden met klant y, dat als klant z expert ervaringen opbouwt over hoe b.v. mailings te versturen, deze expert kennis gedeeld wordt met andere klanten en vice versa.
De relatie met ons aangaan is dus een echte win-win. Klant a wordt beter als hij klant b helpt om beter te worden: dat is win-win-win denken > wij noemen dat plus-sum denken.

3 drie

Vertrouwen is onze grondhouding

Wij zijn transparant: in wat we doen, in hoe we het doen en in wat we aanbieden. Transparantie komt voort uit vertrouwen, openheid en een dialoog. Vertrouwen is voor ons randvoorwaardelijk: op het moment dat het vertrouwen ontbreekt gaan we energie spenderen aan de verkeerde dingen.

Wat anderen zeggenEn waarom ze terugkomen

 

thumbsup

"Lerende Leiders is klant van OCH om twee redenen. Eerst en vooral omdat we hetzelfde denken over de kracht van een gemeenschap. Lerende Leiders bestaat niet dankzij een gemeenschap, Lerende Leiders is een gemeenschap. Het werkt, als online platform, dankzij de technische knowhow en service van OnlineCommunityHub. Dat is de tweede reden dat wij klant zijn. Er wordt met ons meegedacht en goede ideeën van andere klanten worden ook met ons gedeeld. Zo worden we samen steeds beter." Lindsie van der Horst

"OnlineCommunityHub heeft het nieuwe communityplatform voor Platform InVerbinding gebouwd en zorgt ook voor het beheer. Dit op basis van oplossingsgericht meedenken én doen, dat veel verder gaat dan alleen 'de techniek'. Dit is voor ons een must. Het resultaat? Een wezenlijke bijdrage aan onze (online) missie! Vanaf dag één zien we een spectaculaire toename van het aantal bezoekers die zich laten inspireren en de interactie aangaan. Bezoekers die terugkomen voor meer. Voor de verdere ontwikkeling van Platform InVerbinding is OnlineCommunityHub een onmisbare partner." Richard van der Lee

 

ContactNeem contact op | Get in touch with us

Ik ga akkoord met het gebruiken van de ingevulde gegevens door onlinecommunityhub.nl.

OnlineCommunityHub

p/a Varenmos 18
3994 KD Houten
Nederland | Netherlands

BTW# | VAT#: NL820347425B01

OnlineCommunityHub is een handelsnaam (trademark) van X-ceed B.V.

FacebookTwitterLinkedin

Laten we samenwerken Heb je een interessant project en wil je er samen met ons aan werken?

Neem contact op

Log In or Registreer

Wachtwoord vergeten? / Gebruikersnaam vergeten?