Wat is dat, een Communitywebsite?

The overriding message from 10-year-of-joomla is that it's all about community first and product second - Brain Teeman co-founder of Joomla

overzichtcommunitywebsiteVeel websites zien er fantastisch uit maar blijven steken in de 'online folder functionaliteit' van het bedrijf. Een OCH Communitywebsite is veel meer dan dat: het is een platform waar je interactief als bedrijf kan laten zien waarom jij de beste bent op je vakgebied. Het is hèt platform waar je online de interactie met geïnteresseerden, (toekomstige) klanten en (toekomstige) medewerkers aan kunt gaan. Iedere interactie draagt automatisch bij aan de groei van jouw bedrijf (en medewerkers!) haar kennis en kunde en stuwt op die manier innovatie en nieuwe kansen in de markt.

Iedere interactie draagt ook positief bij aan de status van jouw website in de 'mysterieuze' wereld van de Zoekmachines: door de unieke en actuele content en interactie zal niet alleen je vindbaarheid op het web groter worden, maar vooral ook je 'ranking' binnen de zoekresultaten. Jouw bedrijf wordt sneller gevonden als het gaat over jouw vakgebied: je hebt dus al snel een streepje voor in de wereld waar iedere potentiële klant met het mobieltje in de hand zoekt naar informatie en verdieping.

De OCH Communitywebsite is ontstaan uit het jarenlang faciliteren van community's waarbij we door continue 'spelen' ervaring hebben opgedaan in wat wel en wat niet werkt. En omdat wij onszelf committeren aan wat we in de markt voorstaan bestaat een OCH Communitywebsite (en aanvullende modules) volledig uit Open Source software en staat ook onze eigen OCH Communitywebsite open voor interactie met iedereen!

Onderstaand een overzicht van de belangrijkste geboden functionaliteit:

 

ERROR: Article not found or unpublished for alias 'basis-och-communitywebsite'.
 

ERROR: Article not found or unpublished for alias 'OCH-module-Webshop'.
 

ERROR: Article not found or unpublished for alias 'OCH-module-Social-Media-Management'.
 

ERROR: No Alias specified.
 

ERROR: Article not found or unpublished for alias 'OCH-module-Webhosting'.
 


Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek. Wij verkennen graag samen met jou wat de toegevoegde waarde van een OCH Communitywebsite voor jouw medewerkers, klanten en bedrijf is.