succestop10tipsDan kijk je eens goed naar dit blog en naar al die anderen die op het web staan en dan denk je “Dat is niet moeilijk, dat kan ik ook”
Laat ik je vertellen, dat het zo gemakkelijk niet is om een goed blog te schrijven, maar met onderstaande top tien tips is succes gegarandeerd: binnen no-time ben je een net zo succesvolle blogger als de vele anderen die online hun bijdragen leveren!

  1. Heb je weinig lezers? Zet dan je hit counter bij het blog uit: wat niet weet, wat niet deert
  2. Maak een infographic! Elke goed blog moet ten minste één (liefst zinloze, als ie maar lang is) infographic hebben.
  3. Neem wat gratis spulletjes die je nog hebt liggen of ergens gevonden hebt, doe er een nieuwe verpakking omheen en ruil het als 'weggever' in tegen een mailadres
  4. Schrijf een titel voor het blog dat niets te maken heeft met de inhoud maar die bedoeld is om bezoekers aan te trekken
  5. Zoek het web af naar blogs die het goed doen, wijzig een paar woorden en plaats het onder je eigen naam op je eigen website
  6. Plaats advertenties en dan bij voorkeur op meerdere plekken dwars door je tekst: je bezoekers ergeren zich rot, je verdient er geen cent mee, maar het staat wel heel professioneel want alle grote blogsites hebben dat ook
  7. Implementeer geen commentaar functionaliteit: het is zeer irritant als je bezoeker mee probeert te liften op het succes van jouw blog en zich lekker gaat profileren over jouw rug
  8. Je hebt toch de mogelijkheid gegeven om een reactie te plaatsen onder het blog? Wat hadden we nou gezegd... Doe je in ieder geval geen enkele moeite om op de reactie te reageren, dan houdt het vanzelf wel weer op.
  9. Wil je toch reacties onder een blog maar komen ze niet? Implementeer dan een 'plugin' die automatisch tweets onder je blog plaatst. Zo blijft je blog actueel en krijg je pagina's vol met opmerkingen als 'leuk', 'RT', '+1', etc.
  10. Plaats een top 10 lijst: succes gegarandeerd!

Heb jij nog tips voor een succesvol blog? Deel ze hieronder, ik zal mijn best doen om je te negeren... maar kan dat niet garanderen :)


Interesting blog? Like it on Facebook, Tweet it or share this article on other bookmarking websites.

Written by:
Pro-BloggerTop BloggerThought Leader

With a solid background in ICT (operational, tactical and strategic) and years of experience in the community life, I see in communities and community thinking the future for companies.

This future requires another way of thinking and doing; both for executives and employees. It's not about me; it's about you. Your well-being and your (personal) growth.

'What comes around - goes around'

In the world of communities, the old 'management laws' no longer work and are even counterproductive.

I coach leaders and organizations in their quest for how new and servant leadership can contribute to communities and community thinking, and as a result to the growth of the organization.

I do this from the following initiatives:

 

Petra Hermans replied the topic:
6 years 1 month ago
Ruud van Lent, het is prettig om gelijksoortige ervaringen te lezen, die ook ik heb opgedaan.
(Knipoog vereist oefening: een kunst die ik niet zal verstaan.)
Petra Hermans

INFO: You are posting the message as a 'Guest'