jd18nl banner vierkantOp vrijdag 13 en Zaterdag 14 april 2018 wordt de 13de editie van de JoomlaDagen Nederland georganiseerd in de High Tech Campus in Eindhoven.

Ik ben er voor de eerste keer bij!

Maar dat is natuurlijk helemaal niet belangrijk. Wat wel belangrijk is, is dat ik er bij ben als spreker en dat ik 45 minuten lang mag los gaan over een onderwerp dat mij dicht aan het hart ligt. Binnen een community waar ik zoveel energie en plezier krijg.

 

Ik ben dus druk bezig met het voorbereiden van mijn (interactieve) presentatie. Dat gebeurd voornamelijk in mijn hoofd.

Het proces is voor mij gelijk aan het schrijven van een blog: ik heb een idee, de inhoud vliegt alle kanten op, ik kom op het punt dat ik niet meer weet waar ik het ook al weer over wilde hebben, om vervolgens de 'pen' neer te leggen en wat anders te gaan doen.

Herkenbaar?

Uiteindelijk leidt dat proces er bij mij toe dat ik onbewust de zaken op een rijtje krijg, helder kan verwoorden wat er gezegd moet worden en dat kan visualiseren: het komt dus goed :)

Ik zit nu in de fase dat ik zoveel kan en wil delen over dit onderwerp, dat het bos wel erg veel bomen begint te krijgen.

Ik wil het nu eens anders doen

Het thema is 'Wordt SMO (Social Media Optimization) belangrijker dan SEO?' en ik wil jou (de bezoeker) meenemen in waarom ik denk dat community's en community denken de toekomst hebben. Ik wil jou een kader geven waarbinnen SEO en SMO (die elkaar aanvullen, maar ook elkaar 'uitsluiten') geplaatst kunnen worden. Ik wil jou meenemen in de techniek die ondersteunend is, maar ook in wat er naast de techniek nodig is om SMO een succes te laten zijn.

Ik wil dat alles in 45 minuten.... dus enige focus is wel op zijn plaats.

Mijn hulpvraag/vragen aan jou als (fictieve?) bezoeker van deze presentatie

  • Wat mag er volgens jou niet ontbreken tijdens deze presentatie?
  • Wat zijn jouw vragen die je graag beantwoord zou willen zien tijdens deze presentatie?
  • Waar moet volgens jou de nadruk op liggen: techniek of 'gedrag'?
  • Wanneer is het voor jou een (super) goede presentatie geweest?

Je kunt jouw reacties hieronder plaatsen: anything goes :)

Heb jij geen verwachtingen of input maar ken jij wel mensen in jouw netwerk die hier een mening over hebben of voor wie dit onderwerp (mogelijk) interessant is, dan zou ik het verder delen zeer waarderen. Dat kan eenvoudig via de social media knoppen: een warme aanbeveling werkt het beste!

 

OpenGraph and TwitterCard Photo by Alejandro Alvarez on Unsplash


Interesting blog? Like it on Facebook, Tweet it or share this article on other bookmarking websites.

Written by:
Pro-BloggerTop BloggerThought Leader

With a solid background in ICT (operational, tactical and strategic) and years of experience in the community life, I see in communities and community thinking the future for companies.

This future requires another way of thinking and doing; both for executives and employees. It's not about me; it's about you. Your well-being and your (personal) growth.

'What comes around - goes around'

In the world of communities, the old 'management laws' no longer work and are even counterproductive.

I coach leaders and organizations in their quest for how new and servant leadership can contribute to communities and community thinking, and as a result to the growth of the organization.

I do this from the following initiatives:

 

Ruud van Lent replied the topic:
5 years 1 week ago
Dank je wel Jeanette,
Het technisch geschikt maken van een site kan ik idd meenemen in de vorm van een demo, wellicht aan de hand van een klant-case.
m.vr.gr.
Ruud.
Jeanette replied the topic:
5 years 1 week ago
Hoi Ruud,
Interessant thema. Ben dan ook erg benieuwd!
Ik denk persoonlijk niet dat SMO belangrijker wordt dan SEO. Ik denk wel dat het even belangrijk wordt. Ik ben daarom zeer benieuwd naar hoe je een (joomla) site geschikt maakt voor SMO (technisch) en waar de raak-/wrijvingsvlakken liggen met de out-of-the-box SEO.
Groeten,
Jeanette

INFO: You are posting the message as a 'Guest'